Je toekomstige werkplek?

MyMicro Group is een bundeling van diverse bedrijven en merken, We stellen ze graag kort aan je voor.
 

ReplaceDirect Zakelijk, een cruciaal onderdeellogo-rd


Met een bestand van ruim 100.000 zakelijke klanten bedient MyMicro Group onder andere ziekenhuizen, het MKB, scholen, Universiteiten, de overheid, het MKB, zzp-ers en grootzakelijke ondernemingen. Klanten waarvoor continuïteit van communicatiemiddelen en bijvoorbeeld werking van elektrisch gereedschap cruciaal zijn. Klanten die rekenen op snelle en correcte levering, adequate reparatieservice, overzicht en persoonlijk advies. Onze logistieke kracht zorgt ervoor dat we een miljoen onderdelen en accessoires naadloos koppelen aan 100.000 verschillende apparaten: en dat de bestellingen van die onderdelen voor 23.00 uur de volgende dag bij de klant liggen.
 

ReplaceDirect, tussen afvalhoop en goede hooplogo-rd


Dit online kanaal is de digitale winkel waar bijna een miljoen consumenten hun onderdelen en accessoires bestellen. Mensen die het zonde vinden om goede apparaten weg te gooien. Mensen die aan de planeet denken en aan hun portemonnee. En onze klantenservice staat met kennis en een glimlach klaar om ze te helpen bij de vragen die logischerwijs opduiken. Daarnaast hebben wij een deskundig team reparateurs waar klanten hun reparatie online kunnen aanmelden. Het resultaat, ze kunnen snel weer over hun apparaat beschikken dat gered is van de afvalhoop. Wij denken win-win.
 

Twindis, de sterkste schakellogo-twindis


Twindis biedt zo’n 10.000 zakelijke relaties complete distributieservice voor onderdelen en accessoires. Dat kan een regionale reparatiewinkel zijn, maar ook een gigantische IT-webshop met miljoenenomzet. En alles wat daartussen zit. Iedere schakel in de ketting naar de consument kan direct profiteren van onze enorme productkennis, ons logistieke vernuft en helder en winstgericht advies. ’s Avonds maar ook in het weekend. En dat is voordeel zonder voorraad.
 

Accu.nl/Battery genius, power to the peoplelogo-accu


Accu.nl is dé specialist op het gebied van power-oplossingen. Iedereen kan bij ons terecht. Van wederverkopers tot particuliere en zakelijke klanten. Wij hebben onze ervaring en kennis omgezet in praktische power-oplossingen voor elke toepassing en elk elektronisch apparaat. Accu.nl richt op de zakelijke en particuliere klant in Nederland en Battery genius doet dat voor België.
 

Yanec, royal classlogo-yanec


Yanec is één van onze eigen merken en staat voor topkwaliteit. Oorspronkelijk produceerde het bedrijf uitsluitend energieproducten als batterijen en opladers voor onder meer laptops, tablets, smartphones, camera’s en gereedschap. De afgelopen jaren is Yanec doorgegroeid en zijn een lichtdivisie, printeraccessoires en precisiegereedschap toegevoegd. Groei is bij Yanec een permanent streven, topkwaliteit is de constante factor.
 

Blu-Basic, business brandlogo-blubasic


Blu-Basic vertegenwoordigt een veel groter assortiment op een budgettair lager niveau. Energieproducten, losse onderdelen, accessoires voor laptops, tablets en smartphones.

Stuk voor stuk onderdelen en producten met een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding die een goed, passend en functioneel alternatief bieden voor het origineel. Het apparaat werkt weer als nieuw voor een aantrekkelijke prijs.