Over ons

Een dagje MyMicro Group


MyMicro Group is een slimme bundeling van webwinkels die zich met onderdelen en accessoires richt op de reparatiemarkt voor smartphones, tablets, laptops en andere elektronische apparaten. Of dat nu is voor particulieren of wereldwijde webwinkels, elektronicagiganten of kleine repair shops. In alle gevallen bedient MyMicro Group ze met de juiste producten, perfecte service, uitgekiende diensten en gericht advies. Het is de spannende arena van e-commerce, after sales, slimme distributie, intelligente logistiek en eigentijdse internetmarketing. Een jong dynamisch bedrijf met heel veel kansen voor jou!

Het resultaat is een bedrijf waar het bruist, knettert en straalt. Met telkens nieuwe ideeën, verrassende campagnes, vers productaanbod en uitdagende markten. Een bedrijf ook met een complex technologisch fundament waar data-analyse en slimme logaritmen regeren. Het is een wereld die jou op elk niveau kan uitdagen; of je nu gedreven marketeer bent of meester in de logistiek, sales tijger of design goeroe. Heb je passie voor finance of ben je meer een interne coach, een meedogenloze inkoper of opereer jij het liefst I-phones met een pincet. Het is allemaal mogelijk bij het grootse e-commerce bedrijf van de regio. Het maakt werken bij MyMicro Group tot een dagelijks avontuur.

IMG_1039_FLYER

Afdelingen


Lees meer over onze afdelingen

 

mymicrogroup

 

Je toekomstige werkplek?

Toegankelijk voor de totale markt MyMicro Group overkoepelt consumentenwebshop ReplaceDirect en Accu.nl en wederverkopersplatform Twindis.

Lees hier meer over

Leren en studeren


Bij MyMicro Group vinden wij het van belang dat je blijft groeien en leren. De maatschappij verandert, ons bedrijf groeit hard en wij moeten mee. Om die ontwikkeling goed te begeleiden zijn er voor jou als ambitieuze collega diverse mogelijkheden;

  • Iedere maand een inhouse training door één van je collega’s;
  • Altijd de mogelijkheid tot het volgen van een cursus;
  • Als je wat langer bij ons aan boord bent (en blijft) kun je een studie beginnen.

Studenten


Ben jij student? Dan biedt MyMicro Group jou een prachtige opstap naar je toekomstige carrière of een interessante kennismaking met het bedrijfsleven;

  • De mogelijkheid tot het lopen van een stage bij onze organisatie;
  • Flexibel werken naast je studie op afroep;
  • Een rondleiding voor je school of groep bij onze organisatie;
  • En wellicht iets waar wij nog niet aan gedacht hebben…?

Ons actuele aanbod vacatures en stages vind je hier. Ook kun je contact met ons opnemen via [naam, telefoonnummer].

P1020563_v2

Mooi werk bij MyMicro Group!


Jorick de Kruif-0627

E-commerce is een spannende bedrijfstak op de kruising van techniek, marketing, logistiek, communicatie en retail. Een veelzijdige tak van sport waar MMG zelf nog graag dynamiek, creativiteit en groei aan toevoegt. Een bruisende wereld waar je aan diverse fronten kunt strijden, van category management en inkoop tot marketing en customer service. Het is jouw interesse, jij bepaalt. Daarnaast hebben wij ook vaak interessante uitdagingen voor (meewerk-)stages, afstudeeropdrachten en traineeships.

Laat je horen!


Werken bij een digitaal handelshuis, een webshop in elektronische onderdelen, groeien in een jong, eigentijds bedrijf? Neem een kijkje op mymicrogroup.com en laat van je horen!

 
Jorick de Kruif-0515