ReplaceDirect verzorgt opening Repair Café Beek en Donk


 

Wij geloven in een wereld waarin zo min mogelijk apparaten onnodig op de afvalhoop belanden. Dat doen we door de verkoop van ons almaar groeiende assortiment elektronica-onderdelen, maar ook door het steunen van diverse  initiatieven.

 

Een van de initiatieven waar we op landelijk niveau mee samenwerken is Stichting Repair Café. Toen we hoorden dat in Beek en Donk, onze vestigingsplaats, een Repair Café zou openen, konden we dat natuurlijk niet zomaar aan ons voorbij laten gaan. Met ReplaceDirect hadden we dan ook de eer om de vestiging te openen. We kwamen natuurlijk niet met lege handen aan. Om de vrijwilligers een goede start toe te wensen hebben we ze een mooie cheque gegeven.

 

Stichting Repair Café is een Nederlands initiatief dat over heel de wereld verspreid is. Mocht een apparaat  defect zijn dan kan je naar een van deze locaties waar vrijwilligers klaarstaan om je kapotte toestel te repareren. Wij steunen hierin onder andere door het delen van kennis en onderdelen, want dit initiatief past perfect bij het doel wat wij als MyMicro Group voor ogen hebben; een wereld zonder E-Waste.