Finalist “Duurzaamste webshop van Nederland”


Al jaren voeren we een strijd tegen de wegwerpeconomie. Hiervoor ontving ReplaceDirect, onderdeel van MyMicroGroup, een mooie nominatie voor de finale van de Shopping Awards in decategorie ‘Duurzaamheid’. Helaas grepen we net naast de hoofdprijs, desondanks zijn we natuurlijk hartstikke trots om tot de drie duurzaamste webshops van Nederland te behoren.

Juryvoorzitter Ed Nijpels benadrukte dat het moeilijk was om een winnaar te kiezen. Hij gaf aan dat we een enorm mooi bedrijf met een uiterst duurzame toekomstvisie hebben. Ondanks dat Wehkamp de hoofdprijs won, had hij het liefst alle drie de finalisten de hoofdprijs overhandigd.

Jaarlijks zorgen we voor een reductie van miljoenen kilo’s E-Waste. Buiten het aanbieden van ons ruime assortiment onderdelen voor elektronische apparaten proberen we ook op andere manieren te helpen, bijvoorbeeld door het steunen van het Repair Café. Door al onze initiatieven hebben we al miljoenen apparaten van de afvalhoop gered en dat gaan we in de komende jaren alleen maar uitbreiden!