Cultuur

Jij en MyMicro

Jij bent overtuigd van je talenten, dat is goed. Die houding kunnen wij waarderen, maar ben je ook overtuigd van onze talenten? Wij willen dat jij je hier thuis voelt, in een baan die past als je favoriete jas. Wij willen dat jouw verwachtingen uitkomen. Omdat wij groot belang hechten aan jouw werkplezier, laten we onze klantwaarden ook los op jou.
De klant is koning, maar jij ook!

Met ons FAST-plan en de bijbehorende speerpunten ben je snel en soepel aan boord.

  • FunPlezier is cruciaal!
  • AmbitieGeef iets terug aan de wereld!
  • ServiceWij willen dat je groeit!
  • TransparantieJij bent van waarde!

 

FUN: Plezier is een primaire arbeidsvoorwaarde

Als je durft daag je in de pauze de playstation helden uit, terg je de dartkampioenen en tafeltennis-legends. Relaxen op jouw manier. Eén keer per maand een gezamenlijke bedrijfslunch, elk kwartaal een uitstapje en een borreltje op de vrijdagmiddag. Samen ontspannen, samen lachen, samen succes hebben. Een simpele maar effectieve formule.

Jorick de Kruif 0167 Jorick de Kruif 0167 Jorick de Kruif 0167

AMBITIE: Geef iets terug aan de wereld

De MyMicro Group streeft naar 100% groei de komende 3 tot 5 jaar, dus hebben we jou nodig. Jouw inzet, jouw passie en jouw kennis. Om te bouwen aan een volwassen organisatie. Actief participeren en meedenken in verbeterslagen vanuit de gezamenlijke ambitie e-waste terug te dringen, de wereld schoner te maken en de planeet te verduurzamen.

Jorick de Kruif 0167 Jorick de Kruif 0167 Jorick de Kruif 0167

SERVICE: Wij faciliteren jouw groei!

Je carrièrepad bij ons is uiteraard nog niet duidelijk, maar wij gaan je helpen de ideale route uit te stippelen. Persoonlijk en op maat. Dat kan via een inhouse training door een collega of het volgen van een deeltijdstudie. Want als wij jou goed helpen kan jij onze klanten beter helpen. Simpel toch. Het is de nummer één reden waarom wij zoveel tevreden klanten en collega’s hebben.

Jorick de Kruif 0167 Jorick de Kruif 0167 Jorick de Kruif 0167

TRANSPARANT: Jouw mening telt!

Onze organisatie is open en transparant, met korte lijnen en veel gezamenlijk overleg. Daarbij wordt jouw inbreng gewaardeerd, sterker nog hij is noodzakelijk. Wij maken continu ruimte voor jouw feedback. Zodat we enerzijds weten wat er bij jou speelt en wat je beweegt. Maar ook om bij jou te tanken, je kennis, je inzichten en je specifieke kijk op de dingen. Jouw mening telt.

Jorick de Kruif 0167 Jorick de Kruif 0167 Jorick de Kruif 0167